top of page
pand 2020 ZWW.jpg
PAND STROOK GOED.jpg

OVER ONS

Grondlegger van Martens Totaal Interieurs is Ger Martens; op zijn zeventiende begonnen als interieurbouwer en in 2000 als zelfstandige gestart. In gesprekken met klanten spreekt Ger dan ook uit eigen ervaring. Hij kent de materialen en machines, maar ook de vele praktische vraagstukken van de interieurbouw. Hoewel zijn aandacht nu vooral uitgaat naar klanten en projectteams, ligt zijn hart nog altijd bij de praktijk: het bouwen van hoogwaardige interieurs.

Martens Totaal Interieurs realiseert alles wat vast zit aan het pand. Van balies en kasten tot complete bedrijfshoreca en kantine inrichting. In onze werkplaats in Leende verzorgen wij het complete traject van technisch tekenwerk tot en met houtbewerking en montage.

SAMENWERKEN

Bij toepassing van materialen als metaal, glas of kunststof besteden wij werkzaamheden uit aan gespecialiseerde partners. Ook voor de aankleding en styling van uw interieur hebben wij specialisten in ons netwerk, bijvoorbeeld op het gebied van stoffering, inrichting, verlichting en interieurbeplanting.

 

Wanneer een project groter is dan de capaciteit van onze werkplaats, werken wij samen met collega-interieurbedrijven.

 

Bent u nog op zoek naar een creatieve partner voor het design van uw interieur? Wij brengen u graag in contact met een (interieur)architect uit ons netwerk.

GER BEWERKT.jpg

GER MARTENS

Directie

ger@mtinterieurs.nl

NANCY BEWERKT.jpg

NANCY MARTENS

Administratie

administratie@mtinterieurs.nl

bottom of page