Martens Totaal Interieurs

Haagse poort

Martens Totaal Interieurs

Haagse poort

Interieurproject door MT Interieurs

Haagse poort

MT Interieurs is verheugd om een belangrijke rol te hebben gespeeld in de herontwikkeling van de Haagse Poort, een iconisch gebouw in het hart van de stad. Dit project, een samenwerking met Cromwell Property Group en Kraaijvanger Architects, was gericht op het verhogen van de verblijfskwaliteit van de semi-publieke ruimtes binnen dit opvallende bouwwerk.

Het Gebouw: De Haagse Poort, ontworpen in de jaren 90 door Kraaijvanger, is een uniek asymmetrisch gebouw dat opvalt door zijn boog over de Utrechtsebaan. Het complex, met een totale vloeroppervlakte van 109.420 m², bestaat uit een hoog- en laagbouwdeel en biedt ongeveer 68.000 m² aan kantoorruimte.

Onze Aanpak: Onze missie was om de entree en het restaurant op de zevende verdieping te transformeren, waardoor deze ruimtes niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk en gastvrij werden. Geïnspireerd door de stedelijke omgeving, creëerden we een parkachtige sfeer in de entreehal met echte natuur en hoge bomen, waardoor een natuurlijke, rustgevende omgeving ontstond voor zowel bezoekers als medewerkers.

Op de zevende verdieping hebben we een uniek restaurantconcept ontwikkeld, geïnspireerd op een stadsplein. Door het gebruik van hout, grote struiken en groene beplanting, hebben we een levendige en uitnodigende ruimte gecreëerd die perfect aansluit bij de dynamiek van het gebouw. De aangrenzende ruimtes, waaronder een koffiebar en lounge, zijn toegankelijk gemaakt via sfeervol ontworpen openingen in de wanden, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende functies.

Resultaat: De transformatie van de Haagse Poort is een toonbeeld van hoe innovatieve interieurontwerpen de gebruikerservaring binnen een bedrijfsomgeving kunnen verrijken. De nieuwe inrichting heeft de verblijfskwaliteit aanzienlijk verbeterd en zorgt voor een functionele, maar ook esthetisch aantrekkelijke omgeving. Dit project illustreert de expertise van MT Interieurs in het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van de gebruikers.

MT Interieurs - Haagse Poort

Martens Totaal Interieurs

Afspraak maken?

Wil jij een passend interieur zoals bij ons project “Haagse poort”? Neem dan nu contact met ons op.

Martens Totaal Interieurs

Afspraak maken?

Wil jij een passend interieur zoals bij ons project “Haagse poort”? Neem dan nu contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!