Uw specialist in maatwerk!
Bel ons: 040-206 04 08

Over ons

"M&T interieurs is het verlengstuk van onze klanten. Wij voegen graag de daad bij het woord en tonen in de praktijk aan dat we het beste product bieden tegen de beste prijs."

Hans Teunissen, Eigenaar


M&T Interieurs is een jong en dynamisch bedrijf dat door twee zaakvoerders, Ger Martens en Hans Teunissen, wordt gerund. Nadat de beide ondernemers reeds bij diverse bedrijven hun kennis en ervaring hadden opgedaan, hebben zij in 2010 hun krachten gebundeld, de handen ineen geslagen en de bekende stoute schoenen aangetrokken om zo hun eigen bedrijf te kunnen beginnen. Inmiddels werken zij met 5 vaste medewerkers en waar nodig worden er gekwalificeerde ZZP’ers projectmatig ingehuurd.

Met onze technische kennis, geavanceerd machinepark en eigen ontwerpafdeling kunnen wij soepel en deskundig op uw wensen inspelen. Betrouwbaarheid en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Juist in het maatwerk is de onderlinge afstemming op basis van duidelijke afspraken van het grootste belang.

Een sterke formule:

Wij beschikken over een eigen modern en compleet machinepark. Onze collega’s zijn speciaal opgeleid om dit machinepark te kunnen bedienen. Investeren in her- en bijscholing is dan ook van belang om de steeds kritischere klant van de juiste wensen te kunnen voorzien. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een bredere ervaring in de project- en maatwerken.
 • "De samenwerking tussen de Goede Doelen Loterijen en M&T Interieurs is zeer goed te noemen”, aldus Len Sterk, Hoofd Facilitaire Dienst. “Een half woord is vaak voldoende voor een gewenst resultaat. Afspraken worden nagekomen en er wordt actief meegedacht aan oplossingen. Daarnaast wordt de persoonlijke benadering, de betrokkenheid en passie van M&T Interieurs zeer gewaardeerd."

  Len Sterk, Hoofd Facilitaire Dienst
 • Bij M&T hebben we voor de verbouwing bij Grillkamer de Bodega de opdracht neergelegd om het complete interieur te maken. Onze ervaringen zijn zeer positief. Zowel het persoonlijk contact als het geleverde werk getuigd van werkelijke kwaliteit. Er wordt snel geschakeld en wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, er wordt gedacht in oplossingen ipv problemen. M&T is zeker een van de partijen die er voor heeft gezorgd dat deze verbouwing tot een snel en goed resultaat tot een einde is gekomen. Ik mag concluderen dat de key words voor dit bedrijf zijn; betrokken, kwaliteit, service, juiste prijs/kwaliteit en oplossingsgericht.

  Gert Jordaans, Grillkamer de Bodega te Oss
 • De samenwerking met M&T interieurs is bijzonder vlot verlopen. Mede dankzij een strakke planning, en goede afspraken, hebben wij onze zaak in een week tijd helemaal kunnen verbouwen. Ook de onvoorziene werkzaamheden die je tijdens een verbouwing altijd wel tegenkomt zijn keurig opgelost.

  't Klumpke, Eigenaar

Referenties

 • Nationale Postcode Loterij
 • Suzuki
 • Helge Doctors van Leeuwen
 • Klumpke
 • De Bodega
 • HealthCity